1. Grafēna atdalīšanas no grafīta, slāņu daudzuma noteikšanas un to novietošanas definētā vietā metodes izstrādāšana
  2. Grafēna modificēšana sorbcijas procesos
  3. Lielas intensitātes impulsu veida magnētiskā lauka ietekmes izvērtēšana uz oglekļa nanocaurulītes saturošiem polimēru nanokompozītiem
  4. Izpētīt iespēju iegūt grafēna oksīda vienslāņa un daudzslāņu pārklājumus izmantojot Lengmīra- Blodžetas (LB) tehnoloģiju
  5. Izpētīt grafēna un modificēta grafēna mikroelektrofizikālās īpašības.
  6. Grafēna nanolenču-metāla (GNR-Me: Au, Ag, Ni, Co, Pt, Pd, Cu) starpsavienojumu elektriskas vadītspējas modeļu izstrāde un elektriskas pretestības izskaitļošana.
  7. Pētīt LiFePO4 materiāla struktūras un elektroķīmisko īpašību izmaiņas, to kristalizējot. Līdzīgas struktūras materiālu Li2MXO4 tipa (M = Fe, Mn, X=Si, C) un to plāno kārtiņu fizikāli ķīmisko īpašību izpēte pielietojumiem baterijās, ja viens no elektrodiem ir grafēns vai tā kompozīts.
  8. Aprobēt esošo MOCVD iekārtu CVD procesa realizēšanai grafēna pārklājuma iegūšanai. Izstrādāt specializētu reaktoru CVD procesa realizācijai ar atbilstošu aprīkojumu. Izstrādāt metodiku grafēna pārklājumu iegūšanai uz izolējoša un pusvadītāja substrāta
  9. Oglekļa nanocaurulīšu ievadīšanas tehnoloģijas izstrāde akrilātu polimēru matricā, dispersijas kvalitātes izvērtēšana;
  10. Oglekļa nanocaurulīšu / akrilātu polimēru nanokompozītu struktūras un ekspluatācijas īpašību pētījumi;
  11. Grafēna ievadīšanas tehnoloģijas izstrāde akrilātu polimēru matricā, dispersijas kvalitātes izvērtēšana;
  12. Izstrādāt nanostruktūras dizainu polimēru/grafīta nanostruktūru (PGN) polimēru/termiski eksfoliētā grafīta (PTEG) kompozītiem, kuri uzrāda pjezorezistīvo efektu.
  13. Izstrādāt tehnoloģiju tādu polimēru/grafīta nanostruktūru (PGN) un PTEG kompozītu izgatavošanai, kuriem piemīt pjezorezistīvais efekts.
  14. Izgatavot PTEG kompozītu paraugus.
  15. Izstrādāt tehnoloģiju plānu superelastīgu spiediena sensora elementu ieguvei uz PGN bāzes un izgatavot paraugus
  16. Izmērīt elektrisko un mehānisko īpašību parametrus izgatavotajiem paraugiem
  17. Izmantot grafēna reakcijas ar arēndiazonija vai heteroarēndiazonija sāļiem un grafēna oksīda karboksilgrupu reakcijas ar amīniem un amīdiem nolūkā iegūt jaunus grafēna oksīda un grafēna kovalentus atvasinājumi.
  18. Pētīt iegūto grafēna oksīdu un grafēna kovalento atvasinājumu spektroskopiskās un citas īpašības
  19. Grafēna oksīda karboksilgrupu izmantošana reakcijās ar amīniem un amīdiem ar mērķi iegūt grafēnu ar paaugstinātu šķīdību.
  20. Funkcionalizēto un nefunkcionalizēto grafēna oksīdu reducēšana par grafēnu
  21. CVD metodes attīstīšana tās pielietojumiem grafēna sintēzei.
  22. Slāpekļa sorbcijas noteikšana šķidrā slāpekļa temperatūrās.