Igaunijas Fizikas biedrība un Tartu Universitāte ielūdz uz starptautisko apvienoto zinātnisko konferenci “FM&NT-NIBS 2024”, kas notiks no 2024. gada 6. līdz 9. oktobrim Tartu. Konference kļuvusi par starptautisku platformu Baltijas jūras reģiona pētniekiem, industrijas pārstāvjiem un citiem interesentiem, kur dalīties funkcionālo materiālu, nanotehnoloģiju un inovāciju atklājumos.

Šis konferenču cikls, ko 2006. gadā aizsāka Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūts, aptver plašu tēmu spektru, ietverot gan eksperimentālus, gan teorētiskus pētījumus par funkcionāliem materiāliem, nanotehnoloģijām, optiskajiem materiāliem, zaļās enerģijas tehnoloģijām, bioinženierijas materiāliem u.c. Pasākuma galvenais mērķis ir veicināt sadarbību un zināšanu apmaiņu starp izciliem zinātniekiem, pētniekiem un industrijas pārstāvjiem.

  • Tēžu iesniegšanas termiņš konferences vietnē ir 15. jūnijs.
  • Papildus līdz 15. jūlijam ir pieejama agrā reģistrācija (ar atlaidi) konferences mājaslapā.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka Tartu šogad ir izraudzīta par vienu no Eiropas kultūras galvaspilsētām. Tādēļ, ja esat nolēmis apmeklēt “FM&NT – NIBS 2024” konferenci, nekavējieties ar naktsmītnes rezervāciju!

Vairāk informācijas par konferenci

Dalīties