Par profesionālu darbu, vadot metodisko materiālu izstrādi vidusskolai mācību priekšmetā “Fizika I”, kā arī būtisko ieguldījumu jauno pedagogu sagatavošanā pēc izglītības un zinātnes ministres rosinājuma ministrijas Atzinības raksts tika pasniegts Latvijas Universitātes (LU) Padomes loceklei un bijušajai izglītības un zinātnes ministrei Mārītei Seilei.

Pēc Mārīte Seiles iniciatīvas, iesaistot lielākās darba devēju asociācijas, vadošās Latvijas universitātes, Latvijas Fizikas skolotāju asociāciju un citas organizācijas, tika panākts, ka valsts līmenī tika uzsākts darbs pie skolotāju metodisko materiālu izstrādes "Fizika I" kursam.  Metodisko materiālu komplektu “Fizika I” veidoja LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes (FMOF) speciālisti, sadarbojoties ar Latvijas Fizikas skolotāju asociāciju (LFSA) un fizikas skolotājiem no visas Latvijas. Tas tika prezentēts šī gada augustā un jau ir guvis atzinību skolotāju vidū.

Metodiskie materiāli izstrādāti, apzinoties skolotāju vajadzību pēc kvalitatīvi izstrādātiem metodiskajiem materiāliem, kas atbilst jaunajai, kompetencēs balstītajai mācību pieejai un kas ļautu, gatavojoties stundām, vairāk laika veltīt savu skolēnu vajadzībām.

Vairāk informācijas

Dalīties