Konference “Inovāciju fonds – nozaru pētījumu programma: viedie materiāli, fotonika un biomedicīna” tiek organizēta, lai diskutētu par inovāciju attīstību, izmantojot Valsts pētījumu programmas (VPP) “Inovāciju fonds – nozaru pētījumu programma: viedie materiāli, fotonika un biomedicīna” atbalstu kombinācijā ar citiem atbalsta mehānismiem.

Konference norisināsies 8. novembrī LU Dabas mājā, Jelgavas ielā 1, sākums plkst. 9.00, ierašanās no plkst. 8.30.

Konferencē piedalīsies politikas veidotāji, industrijas pārstāvji un zinātnieki, lai pārrunātu Inovāciju fonda īstenošanas gaitu, sasniegtos rezultātus un apzinātu nozaru vajadzības un pieejamo valsts atbalstu zinātnisko inovāciju nonākšanai tirgū.

Paneļdiskusijā nozaru eksperti no Izglītības un zinātnes ministrijas, Rīgas Tehniskās universitātes, Latvijas Universitātes, LU Cietvielu un fizikas institūta, Latvijas Organiskās sintēzes institūta, LETERA un LAĶĪFA iezīmēs turpmākos nozaru pētniecības programmu attīstības virzienus un iespējas.

Tāpat tiks prezentēti Inovāciju fonda projektu “Viedo materiālu, fotonikas, tehnoloģiju un inženierijas ekosistēma (MOTE)” un “Valsts pētījumu programmas projekts biomedicīnā, medicīnas tehnoloģijās un farmācijā (BioMedPharm)” rezultāti.

Vairāk informācijas un reģistrācija

Dalīties