Informatīvs vizuālis par vebināru "Rimi Agile inspired transformation"

Rīgas Ekonomikas augstskolas studentu inovāciju programma ESI aicina piedalīties tiešsaistes vebinārā, kurš notiks 26. oktobrī plkst. 16:00. Seminārs dos ieskatu, kā pielietot Agile biznesa procesu transformācijas metodoloģijas, balstoties uz RIMI pieredzi. Semināru vadīs Andris Vedigs, Rimi Baltic Agile pārmaiņu un inovāciju vadītājs.

Pēdējos gados mazumtirdzniecības nozare ir piedzīvojusi būtiskas izmaiņas, kas ir saistītas ar ciešo konkurenci un digitalizācijas tempiem. Uzņēmumiem ir nepieciešams ātri pielāgoties, lai veicinātu izaugsmi un konkurētspēju. RIMI, kā viens no vadošākajiem mazumtirdzniecības tīkliem Baltijas valstīs, ir līderis uzņēmējdarbības procesu transformācijas jomā. Pēdējo 3 gadu laikā RIMI ir īstenojuši vairākus pilotprojektus dažādu vadības procesu izmaiņu testēšanai, kā rezultātā jaunais uz Agile principiem balstīts darbības modelis tika pieņemts 2022. gada maijā.

Vebināra laikā mēs apspriedīsim uzņēmumu transformācijas nepieciešamību, Agile metodoloģijas pielietojumu mazumtirdzniecības industrijā, galvenos aspektus transformācijas procesā, efektīvas pārmaiņu vadības un komunikācijas stratēģijas un transformācijas ietekmes mērīšanas nozīmi. Ja esat vienkāršs interesants vai jaunuzņēmuma pārstāvis, kuram interesē Agile metodoloģijas un uzņēmējdarbības procesu transformācijas procesi, šis vebinārs sniegs vērtīgu ieskatu un ieteikumus, balstoties uz RIMI plašo pieredzi.

Vebināru vadīs Andris Vedigs, Rimi Baltic Agile pārmaiņu un inovāciju vadītājs. Andris ir profesionālis ar bagātu pieredzi projektu, programmu, portfeļu un pārmaiņu vadībā, kā arī stratēģiskajā plānošanā, IT vadībā un daudznacionālu komandu vadīšanā finanšu un mazumtirdzniecības nozarēs. ESI Impact Lab konkursa dalībnieki jau atpazīst Andri kā vienu no nozares mentoriem, kurš palīdzēja mūsu dalībniekiem atrast labākos risinājumus un sniedza ieteikumus no nozares puses.

Pasākums notiks angļu valodā, īsi pirms pasākuma katram dalībniekam tiks atsūtīta pieslēgšanās saite.  Pasākumam ir jāreģistrējas, izmantojot šo saiti: https://docs.google.com/forms/d/1g9pMRHyJ4Ey3tE5HUcmvh9kuhzjalNQKhlmaAPuS-y0/edit
ESI programmu līdzfinansē “Rimi Baltic”, “SEB banka” un Eiropas Reģionālais fonds. Projekta numurs: 1.1.1. 3./21/A/008.a. ESI programmu atbalsta Rīgas Ekonomikas Augstskola, Rīgas Juridiskā Augstskola, Latvijas Mākslas Akadēmija, Latvijas Universitātes Cietvielu Fizikas Institūts, Rēzeknes Tehnoloģiju Akadēmija un citi industrijas partneri.

 

Dalīties