Šī gada 18. un 19. oktobrī Rīgā notiks Baltijas pētniecības programmas vidusposma konference "Sadarbības pieredze pētniecības nākotnes veidošanai", vienkopus pulcējot pārstāvjus no Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) finanšu instrumenta un Norvēģijas finanšu instrumenta 2014.-2021. gada perioda programmas "Pētniecība un izglītība" aktivitātēm "Baltijas pētniecības programma", “Stipendijas” un “Inovācijas centri”.

Konferencē piedalīsies Baltijas pētniecības programmas, stipendiju un inovācijas centru projektu īstenotāji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, Norvēģijas, Islandes un Horvātijas, kā arī pārstāvji no programmu administratīvā personāla, lai diskutētu par veidiem, kā veidot nākotni, balstoties uz visu iesaistīto gūto pieredzi līdz šim. Konferences mērķis ir izpētīt pētniecības programmas projektu daudzveidīgo un kopīgo pieredzi, tās saikni ar izglītību un koncentrēties uz nākotnes iespējām un vajadzībām.

18. oktobrī konferences dalībniekiem būs iespēja apmeklēt dažādus Latvijas Baltijas pētniecības programmas projektus. Savukārt 19. oktobrī konferences dalībnieki pievērsīsies programmas ietvaros gūtajām zināšanām un atziņām, lai apmainītos ar pieredzēm, kas veicinās savstarpēju mācīšanos un liks vērst skatu pētniecības un izglītības nākotnē.

Reģistrācija un cita informācija

Dalīties