2023. gada 18. un 19. oktobrī Rīgā notiks Baltijas pētniecības programmas vidusposma konference "Sadarbības pieredze: pētniecības nākotnes veidošana", kas pulcēs EEZ un Norvēģijas Pētniecības un izglītības programmas pārstāvjus.

Konferences mērķis ir apzināt Baltijas Pētniecības programmas projektu daudzveidīgo pieredzi un pievērst uzmanību iespējām un vajadzībām nākotnē. Konferencē piedalīsies Baltijas pētniecības programmas projektu īstenotāji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, projektu partneri no Baltijas valstīm, Norvēģijas un Islandes, kā arī donoru programmas partneri un programmas administratori. 

Pirmajā pasākuma dienā, 18. oktobrī, būs iespēja apmeklēt vairākus Latvijā īstenotos Baltijas pētniecības programmas projektus, iepazīstot sasniegtos rezultātus un vēl plānotās aktivitātes.

Konferences plenārsēdē 19. oktobrī tiks diskutēts par kopīgajām un atšķirīgajām zināšanām, kas iegūtas, īstenojot Baltijas pētniecības programmu. Konferencē piedalīsies Izglītības un zinātnes ministrijas, Norvēģijas Pētniecības padomes, Norvēģijas vēstniecības, Finanšu instrumenta biroja pārstāvji un Baltijas pētniecības programmas projektu vadītāji.

Konferencē notiks vairākas tematiskās diskusijas par pētniecības un izglītības programmas galvenajām prioritātēm un tās gaidāmo periodu. Šī būs iespēja sazināties ar citiem projekta pārstāvjiem un iedziļināties tādās būtiskās tēmās kā zinātnes ietekme, pētniecības prioritātes un turpmākās sadarbības attīstība citos formātos un programmās.

Reģistrācija konferencei

Dalīties