Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar zinātnes komercializācijas platformu “Commercialization Reactor” aicina pieteikties piecu nedēļu praktiskam tiešsaistes mācību ciklam “Uzņēmējdarbība celmlaužiem” par to, kā izveidot un vadīt zinātņietilpīgu jaunuzņēmumu.

Programmas dalībnieki iegūs prasmes, kā nodibināt un vadīt savu zinātnē balstīto jaunuzņēmumu. Starptautiski mentori un eksperti sniegs zināšanas, kā komercializēt zinātniskos atklājumus un kā veidot ilgtspējīgu biznesa modeli. Dalībnieki arī gūs ieskatu tēmās par produkta virzīšanu tirgū un finansējuma piesaisti uzņēmumu attīstībai.

Dalība mācībās ir bezmaksas. Darba valoda būs angļu. Pieteikt dalību mācību ciklā “Uzņēmējdarbība celmlaužiem” iespējams līdz 31. augustam, aizpildot anketu tiešsaitē. Mācības notiks divās plūsmās. Uzņēmēji sāks mācības 31. augustā, bet zinātnieki – 6. septembrī.

Mācību programmu LIAA īsteno sadarbībā ar zinātnes komercializācijas platformu “Commercialization Reactor” un Rīgas Ekonomikas augstskolu. Dalībnieki, kas piedalīsies visās lekcijās un noslēgumā prezentēs darba rezultātus, saņems LIAA, “Commercialization Reactor” un Rīgas Ekonomikas augstskolas apliecinājumu par programmas apguvi.

Mācības tiek īstenotas Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektos “Inovāciju motivācijas programma” un “Tehnoloģiju pārneses programma”.

Vairāk informācijas

Dalīties