Latvijas uzņēmējas, kuras ir radījušas revolucionāras inovācijas Eiropā, līdz 27. septembrim var pieteikties balvai “European Prize for Women Innovators”. Deviņas sievietes trijās kategorijās saņems 420 tūkstošus eiro.

Šai balvai var pieteikties sievietes no visas Eiropas Savienības un inovāciju programmas “Apvārsnis Eiropa” asociētajām valstīm, kuru revolucionārie jauninājumi ir veicinājuši pozitīvas pārmaiņas cilvēkiem un planētai.

Trīs balvu kategorijas:

  1. balva novatorēm “The Women Innovators”. Talantīgākā novatore saņems 100 tūkstošus eiro. Otrās vietas ieguvēja saņems 70 tūkstošus eiro, bet trešās vietas ieguvēja – 50 tūkstošus eiro;
  2. balva uzlecošajām novatorēm “The Rising Innovator”. Šajā kategorijā apbalvos daudzsološākās jaunās novatores vecumā līdz 35 gadiem. Uzvarētāja saņems 50 tūkstošus eiro, bet otrās un trešās vietas ieguvējas – attiecīgi 30 un 20 tūkstošus eiro;
  3. Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta balva “EIT Women Leadership Award”. To piešķirs izcilām sievietēm līderēm no institūta kopienas. Uzvarētāju apbalvots ar 50 tūkstošiem eiro, bet otrās un trešās vietas ieguvējas saņems attiecīgi 30 un 20 tūkstošus eiro.

Kandidātes var pieteikties tikai vienā kategorijā. Līdz 27. septembrim iespējams pieteikties tīmekļvietnē.

Vairāk informācijas

 

Dalīties