No 31. jūlija līdz 20. augustam tiks atvērts pieteikumu process ikvienam Latvijas iedzīvotājam, kurš vēlas piedalīties pirmsakselerācijas programmā “Inovāciju Akadēmija” un iegūt mūsdienīgas zināšanas par inovācijās orientētu uzņēmējdarbības uzsākšanu. Jaunajā sezonā “Inovāciju Akadēmija” plāno uzņemt līdz 200 dalībniekiem.

Programmas, kuru īsteno Riga Business School (RBS), mērķis ir stimulēt jaunos profesionāļus, veidot uzņēmumus un īstenot globāli konkurētspējīgus biznesa projektus, kas varētu kļūt par Latvijas ekonomikas dzinējspēku. Lai pieteiktos “Inovāciju Akadēmijā”, no 31. jūlija līdz 20. augustam ir nepieciešams iesniegt pieteikumu elektroniski, izmantojot valsts platformu biznesa attīstībai.

Dalība bezmaksas apmācību programmā ļaus pilnveidot savas zināšanas starptautiski atzītu lektoru un pieredzējušu mentoru vadībā. Programmas ietvaros plānota 6 nedēļu mācību programma, kam sekos 18 nedēļu posms, kurā turpināsies darbs ar jauno uzņēmēju komandām.

Plašāku informāciju par programmas piedāvājumu šī gada 15. augustā varēs gūt tiešsaistes prezentācijas pasākumā, Riga Business School (RBS) Facebook platformā.

Vairāk informācijas

Dalīties