Dalība piecu nedēļu prakstiskās apmācībās "Cutting-Edge Entrepreneurship" jeb "Uzņēmējdarbība celmlaužiem" ir pirmais solis uz sava zinātņietilpīga uzņēmumu izveidi.

Apvienojot zinātni un biznesu, var radīt vislielāko ietekmi un pārmaiņas. Turklāt šī joma ir arī ienesīga, kā arī Eiropas Komisija turpmākajos gados šo uzņēmējdarbības virzienu ir plānojusi īpaši atbalstīt.

Programmā varēs iegūt:

  • Prasmes, kā nodibināt un vadīt savu zinātnē balstīto jaunuzņēmumu
  • Zināšanas, kā komercializēt zinātniskos atklājumus un kā veidot ilgtspējīgu biznesa modeli
  • Ieskatu, kur meklēt finansējumu un kā to pieteikt
  • Iespēju piedalīties "Ignition Event" 2023. gada oktobrī, kur varēsi sastapt zinātniekus, uzklausīt viņu atklājumus un, iespējams, izveidot kopīgu jaunuzņēmuma komandu.

Mācības būs dalītas divās plūsmās. Uzņēmēju plūsma uzsāks mācības 31. augustā, bet zinātnieku plūsma 6. septembrī. Dalībnieki, kas piedalīsies visās lekcijās un noslēgumā prezentēs darba rezultātus, saņems LIAA, "Commercialization Reactor" un Rīgas Ekonomikas augstskolas (REA) apliecinājumu par programmas apguvi.

Mācību programmu īsteno LIAA sadarbībā ar zinātnes komercializācijas platformu "Commercialization Reactor" un REA (Stockholm School of Economics in Riga).

Detalizēta mācību programma un cita informācija

Dalīties