27. un 28. aprīlī Rīgā jau 11. reizi notiks jaunuzņēmumu un tehnoloģiju konference “TechChill”. Dienu agrāk – 26. aprīlī – jebkuram interesentam ir iespēja apmeklēt bezmaksas meistarklases par dažādām tēmām, papildinot savas zināšanas par uzņēmuma dibināšanu un investīciju piesaisti.

Šī gada “TechChill” bezmaksas meistarklasēs uzmanība tiks pievērsta finansējuma piesaistei, kas bieži nosaka, vai jaunuzņēmums būs veiksmīgs. Jebkuram uzņēmējam ir svarīgi saprast, kā riska kapitāla investors raugās uz potenciālo investīciju. Te būs iespēja to uzzināt. Savukārt tiem, kam nav aktuāla sadarbība ar investoriem, būs iespēja iegūt informāciju par dažādām citām jaunuzņēmumu atbalsta programmām. Būs arī meistarklase par finansējuma piesaisti uzņēmējiem, kuri darbojas zinātņietilpīgo tehnoloģiju jomā.

“TechChill” uz bezmaksas meistarklasēm šogad aicina arī potenciālos investorus. Somijas Biznesa eņģeļu asociācijas pārstāve stāstīs par to, kā kļūt par biznesa eņģeli un sākt investēt. Protams, investīcijas jaunuzņēmumos ir uzskatāmas par augsta riska investīcijām, bet tās potenciāli var nest milzīgu peļņu.

Meistarklasēs uzņēmēji arī runās par to, kā mērogot jeb paplašināt savu uzņēmumu, kas arī bieži ir izaicinājums brīdī, kad kompānija sāk strādāt veiksmīgi.

Vairāk informācijas

Dalīties