20. aprīlī tiek atklāta konference “Deep Tech Atelier”, kas divu dienu garumā Rīgā pulcē zinātniekus, uzņēmējus, biznesa ideju autorus, studentus un citus interesentus, kuri ikdienā strādā vai nākotnē vēlas strādāt ar zinātņietilpīgām tehnoloģijām. Divu dienu garumā konference uz piecām skatuvēm pulcēs 150 lektorus un vairāk nekā 1000 dalībniekus no 40 valstīm.

Šogad konferencē “Deep Tech Atelier” starptautiski atzīti lektori dalīsies ar savām atziņām par jaunākajām tendencēm, zinātniskajiem atklājumiem un iespējām piesaistīt finansējumu biznesa ieceru attīstībai.

“Deep Tech Atelier” laikā jau otro gadu norisināsies arī Eiropas kosmosa aģentūras dienas Latvijā, pulcējot šīs nozares pārstāvjus no daudzām pasaules valstīm. Šogad būs arī īpašs pasākums sadarbībā ar Zviedrijas un Somijas fotonikas un optikas nozaru asociācijām, lai veicinātu sadarbību ar šo valstu uzņēmumiem un pētniecības institūcijām.

“Deep Tech Atelier” Rīgā norisinās jau piekto reizi, ik gadu pulcējot plašu dalībnieku skaitu no daudzām pasaules valstīm. Šis ir vērienīgākais notikums Baltijā, kas ir veltīts tieši zinātniski ietilpīgās ekosistēmas un nozares attīstībai.

Vairāk informācijas

Dalīties