20. un 21. aprīlī notiks Baltijā vērienīgākā zinātņietilpīgo tehnoloģiju nozares konference "Deep Tech Atelier", kurā gan dažādās sesijās, gan pasākuma Expo zonā par zinātnes aktualitātēm stāstīsim arī mēs – LU Cietvielu fizikas institūts!

Šogad “Deep Tech Atelier” fokusā būs kosmosa un fotonikas nozaru tehnoloģijas. Konferencē starptautiski atzīti lektori dalīsies ar savām atziņām par jaunākajām tendencēm, zinātniskajiem atklājumiem un iespējām piesaistīt finansējumu savu biznesa ieceru attīstībai.

Konferenci organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA), un tā notiks viesnīcā “Radisson Blu Latvija” Elizabetes ielā 55. Darba valoda – angļu, un dalība tajā būs bez maksas. Iepriekš nepieciešams reģistrēties.

“Deep Tech Atelier” ir konference, praktisku semināru kopums un nozares kontaktbirža, kas Rīgā norisinās jau piekto reizi, ik gadu pulcējot plašu dalībnieku skaitu no daudzām pasaules valstīm. “Deep Tech Atelier” ir vērienīgākais notikums Baltijā, kas ir veltīts tieši zinātņietilpīgās ekosistēmas un nozares attīstībai. Katru gadu pēc konferences sadarbībā ar zinātnes komercializācijas platformu “Commercialization Reactor” un investoriem dzimst ap 10 zinātnieku un uzņēmēju veidotas komandas, kuras pārtop par veiksmīgiem jaunuzņēmumiem.

Vairāk informācijas

Dalīties