Lai attīstītu digitālo transformāciju, inovatīvus risinājumus Latvijā, radītu jaunus pakalpojumus un veicinātu investīciju iespējas, Latvijas Universitātes (LU) inovāciju centrs LUMIC studentiem joprojām piedāvā dažādas iespējas. Piedaloties LUMIC izstrādātajās inkubācijas programmās, studentiem tiek rasta iespēja radīt inovatīvus risinājumus savām vai programmā piedāvātajām idejām.

Šogad veiksmīgi norisinājušās LU inovāciju centra LUMIC radītās programmas – “Komunikācijas Re:Vīzija”, “Zinātnes komunikācija”, LUMIC un BDA inkubācijas programma “Iestartē nākotnē” un “Vides inovāciju ģenerators”. Programmās studentiem tiek nodrošināta vide, kurā radoši strādāt pie inovatīvu ideju attīstības un pētījumiem. Arī šobrīd aktīvi norisinās darbs programmās “Skolotāja kurpēs II” un “Zinātnes komunikācija II”, kurās tiek radītas inovācijas digitālo rīku un interaktīvo mācību metožu izmantošanā, kā arī meklēti risinājumi, kā par dažādiem pētījumiem veiksmīgāk komunicēt ar sabiedrību.

Drīzumā LUMIC izsludinās pieteikšanos jaunām programmām, lai macīties gribošajiem studentiem būtu iespēja izmēģināt un gūt noderīgu pieredzi programmās, kas interesē tieši viņus.

Tēmas, ko atptver LUMIC veidotās programmas ir dažādas, apskatītas gan humanitārās, gan eksaktās zinātnes. Piedāvāto tēmu kopums ir plašs – sākot no komunikācijas, žurnālistikas, vēstures un sociālajiem tīkliem līdz pat dažādiem pētījumiem un idejām tehnoloģiju, digitalizācijas un vides inovāciju jomā.

LUMIC sniedz iespēju ikvienam sudējošam interesentam līdzdarboties – radīt jaunus inovatīvus risinājumus, pakalpojumus un veicināt investīciju iespējas.

Lai nepalaistu garām aktuālāko informāciju par jaunākajām programmam un notikumiem, seko līdzi LUMIC sociālajos tīklos:

LUMIC Facebook

LUMIC Instagram.

 

Pasākums tiek organizēts ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu.

Dalīties