Šogad konferences “Deep Tech Atelier” galvenais fokuss būs vērsts uz kosmosa un fotonikas nozaru tehnoloģijām. Uz piecām skatuvēm starptautiski atzīti lektori dalīsies ar savām atziņām par jaunākajām tendencēm, zinātniskajiem atklājumiem un iespējām piesaistīt finansējumu savu biznesa ieceru attīstībai.

Konference notiks 20.-21. aprīlī, Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Rīgā.

Klātienes konference “Deep Tech Attelier” ir vieta, kur satiekas uzņēmēji, zinātnieki, investori, starptautiskie un vietējie nozaru eksperti, tehnoloģiju attīstītāji, valsts pārvalde un tehnoloģiju entuziasti. Konferences laikā tiks runāts par investīciju piesaisti, zinātnes komercializāciju, uzņēmumu pieredzi, jaunām sadarbības platformām un citām tēmām, kuras var kalpot kā iedvesmas avots ikvienam, kurš meklē jaunus attīstības virzienus un redz attīstības iespējas jomās, kuras saistītas ar zināšanās balstītu uzņēmējdarbību.

Līdztekus aizraujošām starptautiski atzītu lektoru prezentācijām konferencē būs arī plaša zona, kurā dažādi uzņēmēji un atbalsta organizācijas sniegs informāciju un prezentēs savus produktus. Konferencē paredzēta arī īpaša jaunuzņēmumu prezentāciju sesija investoriem, kā arī iespēja noorganizēt divpusējās biznesa tikšanās ar konferences dalībniekiem.

Vairāk informācijas

Dalīties