Rit pēdējā nedēļa, lai pieteiktos Stokholmas Ekonomikas augstskolas Rīgā rīkotajam hakatonam "ESI Ilgtspējas Izaicinājums", kurā vidusskolēniem un studentiem būs iespēja piedāvāt radošus risinājumus dažādos izaicinājumos, kas balstīti uz reālām industrijas spēlētāju problēmām.

Hakatona, kura tēma būs Enerģija & Atkritumi, dalībnieki iegūs iespēju risināt RIMI, SEB un Eco Baltia ilgtspējas izaicinājumus un sacensties par vērtīgām balvām – pirmās vietas ieguvēju komanda saņems 3000 EUR naudas balvu!

Pieteikšanās līdz 15. martam.

Hakatona laika grafiks:

  • Pirmā tikšanās notiks 18. martā, kad tiešsaistē tuvāk varēs iepazīt izaicinājumus, to mentorus, kā arī noformēt komandas. 
  • Tam sekos nedēļu ilgs sagatavošanās posms, kuru varēs izmantot pēc savām vēlmēm – dodoties ekskursijās uzņēmumos, sazinoties ar nozares mentoriem un apdomājot labākos risinājumus izaicinājumā izvēlētajai problēmai. 
  • 25. martā klātienē, "Rimi" telpās, kopīgi ar mentoriem noritēs piedāvāto problēmu risinājumu izstrāde, lai 26. martā tos finalizētu, aizstāvot žūrijas priekšā!

Dalīties