27. aprīlī iespējams apmeklēt Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta (EIT) informācijas dienu «EIT Awareness Day 2022», lai tuvāk iepazītu astoņas EIT zināšanu un inovāciju kopienas un uzzinātu par to lomu inovāciju ekosistēmas attīstībā Latvijā.

EIT veicina sadarbību starp uzņēmumiem, izglītības un pētniecības iestādēm, lai radītu inovācijām un uzņēmējdarbībai labvēlīgu vidi un veidotu dinamiskas starptautiskas partnerības, sauktas par zināšanu un inovāciju kopienām. Informācijas dienā būs iespējams iegūt informāciju par EIT uzņēmējdarbības atbalsta, izglītības un mobilitātes aktivitātēm, pētniecības un inovāciju projektu uzsaukumiem, kā arī par potenciālu, ko uzņēmējdarbības izaugsmei un inovāciju attīstībai paver sadarbība ar zinātniekiem.

Apmeklētāji varēs uzzināt par zināšanu un inovāciju kopienas «EIT Climate-KIC» lomu klimata pārmaiņu seku mazināšanā, «EIT Raw Materials» darbu ilgtspējīgas izejvielu apguves jomā, «EIT Food» un «EIT Health» inovāciju veicināšanu pārtikas un veselības sistēmās. «EIT Manufacturing» sesija sniegs ieskatu rūpniecības konkurētspējas stiprināšanā Eiropā, «EIT Urban Mobility» iepazīstinās ar ilgtspējīgiem risinājumiem mobilitātei pilsētās, savukārt «EIT InnoEnergy» pievērsīsies pārmaiņām enerģētikas nozarē, bet «EIT Digital» – Eiropas digitālās pārkārtošanās jautājumiem.

«EIT Awareness Day 2022» ir Baltijas lielākās tehnoloģiju un jaunuzņēmumu konferences «TechChill 2022» satelītpasākums. Tas norisināsies 27. aprīlī no plkst. 10.00 līdz 17.00 pasākumu telpā «Fantadroms», Jaunajā Teikā, Gustava Zemgala gatvē 74a, Rīgā.

 

Reģistrācija un vairāk informācijas

Dalīties