1.aprīlī RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes jaunajās telpās notika ikgadējā LETERA biedru sapulce. Sapulce pēc divu gadu pārtraukuma norisinājās klātienē un tajā piedalījās 53 biedri, nodrošinot 60% pārstāvniecību no kopējā LETERA biedru skaita.

Sapulcē biedri izvērtēja asociācijas darbības rezultātus 2021.gadā un nosprauda mērķus nākamajam gadam. Ievērojot LETERA statūtus, tika ievēlēta jauna asociācijas valde un prezidents. Uz nākamo termiņu par LETERA prezidentu tika pārvēlēts Normunds Bergs, AS “SAF Tehnika” valdes priekšsēdētājs. Valdē līdztekus iepriekšējiem valdes locekļiem darbu uzsāks Agris Ņikitenko, RTU DITF dekāns un SIA “RobotNest” valdes priekšsēdētājs.

Sapulcē tika turpināta tradīcija LETERA biedriem iepazīstināt citus asociācijas biedrus ar sava uzņēmuma/iestādes produktiem, pakalpojumiem un sasniegumiem vai labo pieredzi, piedaloties „Brīvajā mikrofonā”.

No mūsu institūta ar prezentāciju “Inovāciju fonds – Nozaru pētījumu programma” piedalījās MATERIZE inovāciju daļas vecākais eksperts Jānis Latvels.

 

Sapulcē demonstrētās prezentācijas un cita informācija

Dalīties