Zinātne – kaut kas tāls un nesasniedzams vai arī visur apkārt – gaisā, ūdenī, zemē un ugunī? Atbildes uz šo un citiem jautājumiem būs iespēja noskaidrot 20. maijā Jauno tehnoloģiju un inovāciju dienas Zināšanu agorā, kur pulcēsies Latvijas Universitātes (LU) studenti un inovāciju entuziasti, iepazīstinot ar jaunākajiem atklājumiem un sasniegumiem.

“Zināšanu agorā dosim iespēju Latvijas Universitātes maģistrantiem, doktorantiem un zinātniskā grāda pretendentiem pastāstīt par saviem pētījumiem. Šogad Zināšanu agorā vērtēsim jauno pētnieku idejas, un vienlaikus tā arī būs iespēja parādīt savu veikumu plašākai auditorijai, izglītojot un iedvesmojot citus,” par pasākuma mērķi stāsta profesore Signe Bāliņa, LU Inovāciju centra LUMIC vadītāja.

Interesenti aicināti izmantot iespēju dalīties ar savu pētījumu atziņām vairākos tēmu blokos, pētījumu stāsta veidošanai izmantojot četras stihijas – gaisu, uguni, ūdeni un zemi, tādejādi veidojot mazliet neierastu saktu uz LU plašo pētījumu tēmu un jomu.  Lai pieteiktu savu dalību, dalībnieki var reģistrēties līdz 10. maijam, aizpildot anketu.

 

Pieteikšanās un vairāk informācijas

Dalīties