Latvijas Universitātes (LU) izsludinātajā otrajā atklātajā grantu konkursā doktorantiem un zinātniskā grāda pretendentiem grantu ir ieguvuši desmit konkursa dalībnieki. Līdz 18. martam ir iespējams pieteikties jau trešajā grantu konkursā.

Grantu saņem desmit Latvijas Universitātes doktora studiju programmu doktoranti un zinātniskā grāda pretendenti. Darba līgumi ar granta saņēmējiem tiks slēgti no Latvijas Universitātes struktūrvienībām un sadarbības partneru institūcijās.

Starp grantu saņēmējiem ir arī mūsu institūta zinātnieki Spektroskopijas laboratorijas pētnieces Guna Doķe un Meldra Ķemere un Enerģijas iegūšanas un uzkrāšanas materiālu laboratorijas pētnieks Kaspars Kaprāns.

Līdz 18. martam ir iespējams pieteikties LU trešajā grantu konkursā ar mērķi nodrošināt atalgojumu Latvijas Universitātes doktora studiju programmu doktorantiem un zinātniskā grāda pretendentiem zinātniski pētnieciskā darba veikšanai LU vai sadarbības partnera organizācijā. Lēmumu par granta piešķiršanu plānots pieņemt līdz 21. aprīlim.

Vairāk informācijas: https://labsoflatvia.com/aktuali/lu-grantu-ieguveji

Dalīties