Latvijas Universitātes Instagram kontā (@universitate) 18. janvārī uz studētgribētāju jautājumiem atbildes sniedza LU Karjeras centra konsultante Dace Siliņa. Viņa palīdz saprast, kā izvēlēties savu īsto profesiju; kā, analizējot savas stiprās un vājās puses, saprast, kura ir atbilstošā studiju programma un ko darīt, ja karjeras ceļš vēl ir pavisam neskaidrs.

Savā pieredzē dalījās LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes 3. kursa students Andis Poļaks, kurš studijas arī savieno ar darbu mūsu institūta Organisko materiālu laboratorijā. Andis pastāstīja, kā viņam gāja studiju programmas un universitātes izvēlē un ko vajadzētu ņemt vērā katram studētgribētājam.

https://www.instagram.com/stories/highlights/17951638834588107/

LU turpmāk divas dienas mēnesī līdz pat jūnijam Instagramā sniegs atbildes uz interesentu jautājumiem. Šoreiz LU aicina uzdot jautājumus tieši par savas karjeras izvēli, citas atbilžu un jautājumu sesijas tiks veltītas LU fakultāšu iepazīšanai, dienesta viesnīcām, gatavošanos eksāmeniem, studiju programmām, kā reģistrēties studijām u. c. studētgribētājiem noderīgām lietām.

Dalīties