Līdz 5. septembrim ir iespējams pieteikties bezmaksas meistarklašu ciklā “Roadmap to Your Smart Business” jeb “Ceļvedis tava viedā biznesa izveidei”, kas sniedz pamatzināšanas, kas nepieciešamas zinātņietilpīga uzņēmuma veidošanai un vadīšanai.

Šis būs jau trešais mācību cikls. Līdz šim divos ciklos tika saņemti 277 dalībnieku pieteikumi un 111 no tiem pēc absolvēšanas ir saņēmuši sertifikātu.

Iespēja pieteikties atvērta līdz 5. septembrim Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tīmekļa vietnē: https://www.liaa.gov.lv/lv/notikums/meistarklasu-cikls-celvedis-tava-vieda-biznesa-izveidei-0

Mācības paredzētas nodarbinātajiem, pašnodarbinātajiem, arī šobrīd nenodarbinātiem pieaugušajiem, maģistrantūras pēdējo kursu studentiem un augstskolu absolventiem ar darba vai uzņēmējdarbības pieredzi, kuri vēlas nākotnē dibināt un attīstīt savu tehnoloģiju uzņēmumu. Meistarklasēs mācīs par to, kas ir zinātņietilpīgi uzņēmumi, kā tie atšķiras no citiem jaunuzņēmumiem, kā veidot biznesa modeli, plānu, atrast zinātniskā atklājuma tirgus pielietojumu, auditoriju, finanšu plānošanu, piesaisti, komandas veidošanu un vadīšanu.

 

Dalīties