Eiropas fotonikas industrijas konsorcijs (EPIC) un Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūts (LU CFI) ielūdz uz tiešraides virtuālo ekskursiju institūtā šā gada 9. februārī, plkst. 17.00. Ekskursijas dalībnieki varēs iepazīties ar vienu no Eiropas fotonikas izcilības centriem, kas specializējas materiālu un adaptīvās optikas pētījumos.

EPIC veicina ilgtspējīgu attīstību institūcijām un uzņēmumiem, kas Eiropā darbojas fotonikas jomā. Kopš pagājušā gada LU CFI ir viens no 670 konsorcija biedriem, kas pārstāv visu vērtību ķēdi, sākot ar LED apgaismojumu, fotoelektrisko saules enerģiju, integrētajām fotonikas shēmām, optiskajiem komponentiem, lāzeriem, sensoriem, attēlveidošanu, displejiem, projektoriem, optisko šķiedru un citām ar fotoniku saistītām tehnoloģijām.

Uzturot aktīvu biedru tīklu, organizācija veicina dinamisku fotonikas jomas ekosistēmu un veicina tehnoloģisko un komerciālo attīstību. EPIC savu plašo biedru tīklu un pieredzi izmanto atbalstot konsorcija biedrus, paātrina to izaugsmi un tehnoloģiskos sasniegumus, kā arī palīdz atrast jaunus fotonikas tirgus.

Lai reģistrētos virtuālajai ekskursijai, lūdzu, apmeklējiet: https://www.epic-assoc.com/epic-virtual-company-tour-at-the-institute-of-solid-state-physics-university-of-latvia/

Dalīties