Trīs praktiskās ievirzes semināri “Beta” 10.-12. klašu skolēniem norisināsies 2020. gada 4. decembrī. Visas dienas garumā tiešsaistes režīmā notiks semināri par fizikas zinātni, ķīmijas zinātni, kā arī pārtikas, vides drošību un augu aizsardzību.

Šo semināru sagatavošanu un vadību nodrošina mūsu CFI institūts, Latvijas Organiskās sintēzes institūts un “BIOR” - Pārtikas drošības, Dzīvnieku veselības un Vides zinātniskā institūts.

Mūsu institūta sagatavotajā tiešsaistes seminārā jaunieši uzzinās par LU Cietvielu fizikas institūta zinātniskajām aktivitātēm, virtuāli piedalīsies lekcijās par dažādām tēmām, piemēram, “Optiskā litogrāfija attēlu filtrēšanai” un “Augšup-pārveidotā luminiscence”, kā arī iegūs informāciju par to kā notiek darbs zinātniskajās laboratorijās - Cietvielu radiācijas fizikas laboratorijā, Spektroskopijas laboratorijā, Redzes uztveres laboratorijā, u.c.

Semināri tiek īstenoti ESF projekta “Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai” ietvaros, projekta numurs 8.3.2.1/16/I/002.

 

Vairāk unformācijas par semināriem un pieteikšanās formas

Dalīties