Visā Eiropā pieaugot COVID-19 slimības gadījumu skaitam, turpmākie ierobežojošie pasākumi visdrīzāk skars ceļošanu un klātienes tikšanās iespējas. Tā kā dalībnieku veselība ir vissvarīgākais jautājums FM & NT-2020 organizatoriem, ir pieņemts lēmums pasākumu pilnībā organizēt tiešsaistē. Konference notiks no 23. līdz 26. novembrim ZOOM platformā.

Pirms konferences visiem reģistrētajiem dalībniekiem tiks izsūtīta informācija ar tiešsaistes piekļuves informāciju. Dalībniekiem ieteicams instalēt jaunāko ZOOM lietotnes versiju. Savienojumi, izmantojot interneta pārlūku, var ierobežot funkcionalitāti.

Uzaicināto runātāju uzstāšanās ir ierobežotas līdz 25 minūtēm un mutiskās prezentācijas līdz 15 minūtēm, pēc katras uzstāšanās papildus 5 min atvēlētas jautājumu un atbilžu sesijai. Saskaņā ar konferences programmu, uzstāšanās var notikt ZOOM platformā gan reāllaikā, gan iepriekš iesūtot (vismaz nedēļu pirms konferences) organizatoriem ierakstītu prezentāciju, reāllaikā pieslēdzoties tikai jautājumu un atbilžu sesijai.

Tiks organizētas arī virtuālo plakātu sesijas. Dalībniekiem lūgums sagatavot sava plakāta PDF versiju un nosūtīt to organizatoriem vismaz nedēļu pirms konferences.

Pēdējais reģistrācijas termiņš konferencei ir 2020. gada 1. novembris. Pēc šī datuma reģistrēties konferencei nebūs iespējams!

 

Lai piereģistrētos, sekojiet saitei: http://www.fmnt.ff.vu.lt/registration/

Konferences vietne

Dalīties