2020. gada 16. – 18. oktobrī LU Cietvielu Fizikas institūts rīkos jau otro hakatonu “Studentu Deep Science hackathon”, šoreiz tiešsaistē, lai sniegtu iespēju studentiem attīstīt savas idejas un sastapt jaunus komandas biedrus.

Pasākums būs kā jaunu inovatīvu ideju radīšanas un attīstīšanas darbnīca virtuālajā vidē, kas paredzēta studentiem, kuri vēlās veidot starpdisciplināras komandas ar inovācijas potenciālu. Meklējam interesantas idejas STEM (science, technology, engineering, mathematics) jomās.

3 dienu laikā dalībnieki veidos starpdisciplināras komandas ar iepriekš iesniegtām idejām, attīstīs tās kopā ar mentoriem un pasākuma noslēgumā prezentēs komercializācijas plānu žūrijai, zinātniekiem, investoriem un interesentiem. Pasākuma laikā dalībniekiem tiks nodrošināts mentoru atbalsts, kopstrādes vide un informācija komercializācijas soļu veikšanai. Tā tiks nodota vebināru formā, kuru būs iespējams vērot arī tiem, kas pasākumā nepiedalās ar savām idejām.

Aicināti pieteikties arī interesenti bez idejas! Ikvienam būs iespēja pievienoties kādai no komandām ar savu kompetenci (fizikā, materiālzinātnē, ķīmijā, biznesa attīstībā, dizainā, inženierijā, programmēšanā, mārketingā u.c.).

Dalība pasākumā ir bezmaksas.

Studentu hakatonu organizē LU Cietvielu Fizikas institūts kopā ar Latvijas Universitāti. "Student Deep Science Hackathon" tiek atbalstīts ar ERAF līdzfinansēto projektu Nr. 1.1.1.3/18/A/007 "Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem".

Dalīties