SIA “LEO PĒTĪJUMU CENTRS” – Latvijas elektrisko un optisko iekārtu ražošanas nozares kompetences centrs apvieno zinātniskos partnerus un komersantus ar mērķi celt komersantu konkurētspēju, atbalstot pētniecības un rūpniecības sektoru sadarbību rūpniecisko pētījumu, jaunu produktu un tehnoloģiju attīstības projektu īstenošanā.

Latvijas elektrisko un optisko iekārtu ražošanas nozares kompetences centra pētījumi tiek īstenots viedās specializācijas jomā “Informācijas un komunikāciju tehnoloģijas – aparātbūve (elektronika)”. Programmas mērķis ir komersantu konkurētspējas paaugstināšana, veicinot pētniecības un rūpniecības sektoru sadarbību, īstenojot projektus, kas attīsta jaunus produktus un tehnoloģijas un ievieš tās ražošanā. Programmas mērķa grupa ir sīkie (mikro), mazie, vidējie un lielie komersanti, kas attīsta produktus un tehnoloģijas viedās specializācijas jomās, kā arī pētniecības un zināšanu izplatīšanas organizācijas.

 

Vairāk informācijas:

https://www.letera.lv/wp-content/uploads/2020/08/LEO-PC-4.k.-programmas-prezentacija-2020.08.20.-1.pdf

https://www.letera.lv/sia-leo-petijumu-centrs-uzaicina-iesniegt-petniecibas-projektu-pieteikumus-jaunu-produktu-un-tehnologiju-izstradei/

Dalīties