2018. gada 25.-26. oktobrī, Eiropas Komisijas Pētniecības aģentūra (REA) organizēja mūsu institūta lielākā projekta CAMART² pārbaudi. Pārbaudes mērķis bija novērtēt darbu virzību, vai visi uzdevumi ir pabeigti, vai ir mērķtiecīgi saplānoti un atbilstoši izlietoti resursi, kā arī citi kvalitatīvie un kvantitatīvie rādītāji, kas ir būtiski veiksmīgai projekta īstenošanai.

Pārbaudītāju komandu vadīja projekta CAMART² uzraugošais EK ierēdnis un padomnieks Konstantinoss Amolohitis (Konstantinos Amolochitis) un eksperti:
  • Dr Stefans Davids (Stéphane David) no institūta <link http: www-list.cea.fr en _blank>CEA LIST, Francija. LIST institūts ir viens no trim institūtiem, kas veido CEA Tech konsorciju, kas veic tehnoloģiskus uzlabojumus digitālajās sistēmās.
  • Dr. Kačmareka Malgosija (Kaczmarek Malgosia), <link https: www.southampton.ac.uk _blank>Sauthemptonas Universitāte un <link http: https: www.ecs.soton.ac.uk business _blank>ECS Partners Ltd, Apvienotā Karaliste. Sauthemptonas universitāte ir TOP 100 universitātīšu sarakstā, saskaņā ar QS World University Rankings 2019. gadu. ECS Partners Ltd ir komerciāls konsultāciju dienests, kas balstās uz vadošo elektronikas un datorzinātņu pētnieku prasmēm un spējām.
Pārstāvji apmeklēja arī LU CFI telpas, lai rūpīgi iepazītu institūta ikdienas dzīvi.

Dalīties