Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūts un Valsts izglītības attīstības aģentūras Apvārsnis 2020 nacionālais kontaktpunkts 6. jūnijā organizē kontaktbiržu par Apvārsnis 2020, 9. ietvarprogrammas un Ziemeļvalstu-Baltijas tīkla iespējām.

Pasākuma laikā būs:
  • Iespēja iegūt informāciju par Apvārsnis 2020 iespējām valsts un privātajam sektoram, IKT, MVU, lietišķās pētniecības perspektīvām un iespējām pieņemt darbā kvalificētus darbiniekus, izmantojot PostDoc Latvija projektu;
  • Iespēja uzzināt, ko sagaidīt no 9. ietvarprogrammas;
  • Iespēja iepazīties ar Ziemeļvalstu-Baltijas valstu (Nordic-Baltic) tīkla darbību, un izdevība uzzināt, kā veidot divpusēju pētniecības un attīstības sadarbību starp Apvienotās Karalistes un Latvijas institūcijām;
  • Iespēja iepazīties ar potenciālajiem sadarbības partneriem no citām nozarēm.
Nenokavē, reģistrējies šeit Pasākuma programma ir atrodama šeit  Pasākums norisināsies LU CFI 2.stāva konferenču zālē, Ķengaraga ielā 8. Save the date Papildu informācija:
VIAA NKP vecākā eksperte
Ieva Siliņa
E-pasts: ieva.silina@viaa.gov.lv
Tālrunis: 67559495 Pasākumu atbalsta 1.1.1. specifiskā atbalsta mērķis “Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā”1.1.1.5. pasākums “Atbalsts starptautiskās sadarbības projektiem pētniecībā un inovācijās” - 1. kārtas Projekts “Atbalsts starptautiskās sadarbības projektu izstrādei un īstenošanai”

Dalīties